Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

12-åring død i drukningsulykke

Jenta døde etter en badeulykke i Larvik mandag.

ULYKKE: Ambulanse ved stedet der en 13 år gammel jente mandag ettermiddag ble hentet opp av sjøen utenfor Larvik. 13-åringen er fløyet til Rikshospitalet i Oslo. En annen person ble også plukket opp og ble behandlet på stedet. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
ULYKKE: Ambulanse ved stedet der en 13 år gammel jente mandag ettermiddag ble hentet opp av sjøen utenfor Larvik. 13-åringen er fløyet til Rikshospitalet i Oslo. En annen person ble også plukket opp og ble behandlet på stedet. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det melder VG.

Anders Bayer, pressevakt ved Oslo Universitetssykehus, bekrefter til Dagbladet at jenta er omkommet etter ulykken.

Ifølge NTB ble jenta plukket opp av sjøen utenfor Larvik og fløyet til Rikshospitalet i Oslo etter en badeulykke mandag ettermiddag.

Det ble først opplyst at jenta var 13 år. Anders Bayer, pressevakt ved Oslo Universitetssykehus, opplyser nå til Dagbladet at den omkomne jenta er 12 år.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 16.17. mandag.

Jenta ble funnet etter at det ble satt i gang en redningsaksjon utenfor Revet i Larvik etter en person som var savnet i sjøen.

- Hun ble funnet av redningshelikopteret og hentet opp klokken 17.08 og ble så fløyet direkte til Oslo, sa operasjonsleder Christian Gulli i Sør-Øst politidistrikt til NTB.

Ifølge sykehuset ble jenta behandlet for livstruende skader.

En annen person ble reddet opp av en politimann på stedet.

- Denne personen ble tatt hånd om av helsepersonell på stedet og er ved bevissthet, opplyste operasjonslederen.

Både en redningsskøyta, et helikopter, dykkere og politi deltok i redningsarbeidet.

- Det har bare vært to personer i vannet og de har blitt reddet. Men det var innledningsvis uklart om det kunne være flere savnede, sier operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt Christian Gulli til NRK som først meldte om saken.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!