Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

12-åring døde i Disney World

Kjørte Rock´n Roller Coaster.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En 12 år gammel gutt døde etter å ha kjørt en karusell i den berømte fornøyelsesparken Disney World i Florida, melder AP.

12 år gamle Michael Russell hadde kjørt attraksjonen Rock´n Roller Coaster sammen med foreldrene sine og sin sju år gamle bror. Da turen var ferdig, merket faren at gutten var livløs og prøvde få liv i han. Ambulansepersonell kom raskt til stedet, og Michael ble erklært død etter å ha blitt fraktet til et sykehus i nærheten.

Det er foreløpig ikke kjent om gutten døde av turen eller av medisinske årsaker. Ifølge familien var Michael en veldig sunn og frisk gutt.

Rock´n Roller Coaster ble midlertidig stengt med en gang etter ulykken. Attraksjonen ble inspisert, men det ble ikke funnet noe feil.

Michael er den niende personen som dør på Disney World siden 2003. Minst 15 personer har dødd i Disney-parker i Florida og California siden 1989.

ROCK´N ROLLER COASTER: Ved denne attraksjonen i Disney World døde 12 år gamle Michael Russell. Foto: AP/Scanpix
ROCK´N ROLLER COASTER: Ved denne attraksjonen i Disney World døde 12 år gamle Michael Russell. Foto: AP/Scanpix Vis mer