Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

12-åring med softgun skutt av politi i USA

I Cleveland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 12 år gammel gutt ble alvorlig skadd da han ble skutt av politiet i Cleveland i USA lørdag. Gutten bar ifølge politiet en luftpistol som han nektet å legge fra seg.

12-åringen ble skutt i magen med ett skudd, bekrefter politiet til nettavisen Cleveland.

Politiet ba gutten om å legge fra seg våpenet og rekke hendene i været. Den ene politimannen avfyrte to skudd mot gutten da han trakk luftpistolen ut av beltet.

Politiledelsen sier hendelsen skal etterforskes.

Flere lokale innbyggere kommenterer at hendelser som dette ikke er uvanlig. «Noen ganger er 12-åringer kriminelle og får seg selv skutt. Dette er et gjengterritorium» skriver én.

I USA har det vært flere episoder hvor politiet har skutt og drept innbyggere. Torsdag ble en ubevæpnet, 28 år gammel mann skutt og drept av en politimann i en trappeoppgang i Brooklyn i New York, og en jury vurderer om det skal tas ut tiltale mot politimannen som skjøt og drepte 18 år gamle Michael Brown i Ferguson i august.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling