12-åring savnet i Stavanger

En 12 år gammel gutt ble i går kveld meldt savnet i Stavanger. Politiet har ingen mistanker om at det er skjedd noe kriminelt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Foreldrene til gutten meldte sønnen savnet klokka 20 i går kveld. Han hadde da ikke kommet hjem til familiens bopel på sørsiden av byen.

Politiet har vært i kontakt med venner, bekjente og familie, og har sjekket aktuelle adresser uten resultat. Alle patruljer har blitt informert og politiet har i løpet av natten gjort sporadiske søk på forskjellige steder i Stavanger.

Også busser, drosjer og ansatte på bensinstasjoner er informert om savnetmeldingen.

- Vi skal ta en vurdering på morgenkvisten om hvordan vi skal legge opp letingen utover dagen, sier operasjonsleder Arvid Jensen til Dagbladet.no.

Av foreldrene har politiet fått vite at det kan være grunn til å tro at gutten holder seg borte fra hjemmet av fri vilje. Foreldrene har fortalt at det har vært noe uenighet om hvilken skole sønnen skal gå på.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer