12-åring savnet i Tønsberg

12 år gamle Sophie Hvitstein fra Tønsberg sa hun skulle ut en tur, men siden har ingen sett henne siden fredag kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jenta ga beskjed om at hun skulle ut en tur fredag kveld rundt klokka 18.30. Etter hva politiet kjenner til skal hun ikke ha sagt noe om hvor hun skulle eller hvor lenge hun ble borte.

Jentas bopel er i sentrum av Tønsberg. Ved midnatt fredag kveld meldte familiemedlemmer av Sophie henne savnet. Politipatruljer satt i gang søk allerede samme natt og disse har blitt intensivert i løpet av helga uten resultat.

Kjennetegn

Etter familiens ønske gikk politiet i kveld ut og ba om publikums hjelp til å finne den forsvunnede jenta.

Hun er 163 cm høy, har langt mørkt hår og var trolig iført en rød collegejakke med et grønt og turkist felt på brystet der det sto «Marwin». Sophie Hvitstein har en sølvring øverst i det høyre øret og en sølvøredobb i hvert av ørene.

Politiet opplyser at jenta hadde på seg slitte sorte dongeribukser. De var påført broderi i hvitt fra låret og ned.

Skolen informert

Jenta går på Byskogen skole i Tønsberg. Skolens rektor, Anne M. Lindseth er orientert av politiet om forsvinningssaken, men hun ønsker ikke å gi noen kommentarer til Dagbladet.no. Alt hun kan si er at skolen forbereder et opplegg for hvordan de skal informere 12-åringens medelever om forsvinningen ved skolestart mandag.

De som har tips om den forsvunnede 12-åringen bes ringe Vestfold politidistrikt på telefon 3334 4400.

FORSVUNNET:</B>12 år gamle Sophie Hvitstein forsvant fredag kveld i Tønsberg sentrum. Har du tips så kontakt politiet på 3334 4400.</B>