Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

12-åring siktet for drap på mor og bror

Skal ha knivstukket og slått ihjel sin familie.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Katrina D. Powe (31) og Mystery T. Hillian (9) ble funnet drept i deres leilighet i byen District Heights i USA søndag.


Nå er Powes sønn, en 12 år gammel gutt, siktet for å ha tatt livet av sin mor og lillebror. Politiet sier de har funnet en metallgjenstand som skal ha blitt brukt i drapet, skriver Associated Press.

Gutten ble arrestert av politimennene som ankom familiens hjem for å sjekke opp en anonym melding om drapet. Gutten vil bli holdt i ungdomsfengsel til den neste rettshøringen 15. mai. Dommer Melanie M. Shaw har også beordret en utredning av 12-åringens psyke. Naboer har forklart at han har et eksplosivt sinne.

12-åringen er en av de yngste drapssiktede i delstaten Marylands historie, men personer under 14 år kan ikke idømmes dødsstraff i delstaten.

- Dette er en tragedie, og vi lover å sjekke alle fakta grundig. Det er helt uvanlig at en drapssak involverer siktelse av en så ung person. Jeg er sjokkert, sier delstatsaktor Patricia Smoot til AP.

Guttens far bodde ikke i leiligheten med de tre involverte.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling