Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

12-åring skutt i magen ved et uhell

En 12 år gammel gutt ble i kveld fraktet til Aust-Agder sentralsykehus med alvorlige skader etter å ha blitt truffet av et vådeskudd i magen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Guttens tilstand var i kveld ikke livstruende, får NTB opplyst ved sykehuset.

De fire jevngamle guttene var hjemme alene hos en av guttene på en gård i Birkeland kommune da ulykken skjedde. En av guttene skulle vise fram en rifle for rådyrjakt da et skudd gikk av og traff 12-åringen i magen, opplyser lensmannsbetjent Øystein Vellesen ved Birkeland lensmannsdistrikt.

Guttene meldte raskt fra til alarmsentralen og fikk utført nødvendig førstehjelp på den sårede i påvente av en ambulanse. En luftambulanse fra Aust-Agder sentralsykehus bragte gutten til sykehuset hvor det ble påvist alvorlige skader i mageregionen.

- Politiet vil vente med å foreta formelle avhør av guttene. Uhellet har vært en stor påkjenning, og både de involverte og deres familier har fått tilbud om legehjelp, sier Vellesen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling