12-åring utnyttet som sex-leketøy

KRISTIANSAND (Dagbladet): 29-åringen kjøpte den 12-årige jentas fortrolighet ved å overøse henne med gaver fra forretningen der han jobbet. Deretter utnyttet han henne som sex-leketøy.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Dette pågikk i en måneds tid før 12-åringens mor slo alarm.

12-åringen ble sex-misbrukt iført øyebind og håndjern. Hun overnattet også i 29-åringens seng i hans leilighet, mens hun overfor moren påsto at hun var på besøk hos ei venninne.

12-åringen fikk raskt sin egen nøkkel til 29-åringens hjem. Ved en anledning hadde jenta låst seg inn på egen hånd og så på en videofilm med gruppesex da 29-åringen kom hjem.

Kynisk utnyttet

Kristiansand byrett har sendt den tidligere ustraffede mannen i fengsel i halvannet år, og bruker sterke ord i beskrivelsen av de massive sex-overgrepene.

«Han har kynisk utnyttet fornærmede for å tilfredsstille egne seksuelle behov,» heter det i domspremissene. 29-åringen ble kjent med den jenta da han i fjor høst jobbet i en butikk i et kjøpesenter i Kristiansand. Da den voksne mannen hadde fått den purunge jenta på kroken, kjøpte han kondomer og to lekehåndjern som ble brukt i sex-aktivitetene.

Telefonsamtaler

Flere ganger hadde jenta bind foran øynene, og var også påsatt håndjern. 29-åringen selv lot seg binde naken til senga, iført håndjern og bind for øynene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer