12-åringen tar en råsjans for å komme seg over veien

Blir truffet av en bil. Så kommer bussen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den 12 år gamle skolejenta er heldig som fortsatt er i live etter en dramatisk ulykke i Gravesend i Storbritannia forrige onsdag.

Videoen over viser hvordan jenta løper ut i veien mellom to parkerte biler. Samtidig går trafikken i begge retninger.

Dratt under bussen Den unge jenta feilberegner avstanden til bilene. Hun blir først truffet av en bil og kastet over i motsatt kjørefelt. Der kommer det en buss, og den kjører over jenta, som var på vei til skolen da ulykken skjedde.

Jenta blir dratt flere meter bortover mens hun sitter fast under bussen.

Når bussen stopper ligger jenta helt stille på bakken.

Ligger på sykehus Ifølge nyhetsnettstedet News Shopper ble jenta sendt med ambulanse til King's College Hospital i London. Hun har brudd på hodeskallen og brukket kragebein.

12-åringen ligger fortsatt på sykehuset.

Hun er bevisst, men tilstanden er alvorlig. Etter alt å dømme vil hun bli liggende på sykehus i flere uker.

Oppfordrer til tålmodighet Hele ulykken ble fanget opp av et overvåkingskamera på den andre sida av gata. Klippet er seinere blitt gjort tilgjengelig for media.

Håpet er nå at ulykken skal fungere som en advarsel mot å krysse gata på andre steder enn de som er beregnet for fotgjengere.

- I veldig travle områder som dette, er det utrolig viktig at alle konsentrerer seg og er tålmodige. Fotgjengere bør bruke god tid, og finne et sted hvor det er trygt å krysse gata, sier Kevin Clinton, sjef for en nasjonal forening med mål om å forebygge denne typen ulykker, til Daily Mail.

Han legger til at bilister også må avpasse farten, og at fotgjengere ikke bør krysse gata fra mellom to parkerte biler hvor det kan være vanskelig for en bilist å få øye på dem.