Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

12 døde og 100 skadd i togulykke

Redningsmannskapet er i ferd med å gi opp håpet om å finne flere overlevende etter den voldsomme togulykken åtte mil sør for Chicago i morges. 12 mennesker er døde og over 100 skadde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

12 døde er hentet ut av vraket og myndighetene frykter det kan bli flere. Brannkorpset og om lag 200 frivillige har i timesvis lett etter folk som kan være innesperret i vrakdelene. 214 passasjerer var på vei til New Orleans da Amtrak-toget sporet av i morges norsk tid.

- Det er lite sannsynlig at vi kan finne flere overlevende , sa Mike Harshbarger, leder av brannkorpset i Bourbonnais distriktet til CNN i formiddag.

Da var 20 mennesker fortsatt savnet. Sju ble funnet død. 101 mennesker er brakt til to sjukehus i nærområdet. Minst sju av dem er lemlestet og hardt skadd. En ble fløyet til sentralsjukehuset i Chicago, ifølge AP.

Toget traff en semitrailer fullastet med stålbjelker. Sammenstøtet var så kraftig at det sporet av med 11 vogner. Togsettets hovedlokomotiv ble delt i to og tre passasjervogner veltet. Det begynte å brenne i togvognene. Ifølge meldingene ble de som befant seg i et sovevogn hardest rammet.

Dagbladet : på nettet følger saken.

<B>TRAGISK</B> Redningsmannskaper jobber intenst med finne å ut flere skadde og døde etter en voldsom togulykken.