Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

12 Hurtigruten-ansatte hadde promille og ble øyeblikkelig suspendert. Nå er alle tilbake i jobb

 - Alkoholkonsumet skjedde under et verkstedopphold.

TILBAKE I JOBB: 12 ansatte ved Hurtigruten Finnmarken, som i august i år blåste rødt under en promillekontroll, er nå tilbake i jobb. 
TILBAKE I JOBB: 12 ansatte ved Hurtigruten Finnmarken, som i august i år blåste rødt under en promillekontroll, er nå tilbake i jobb.  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den 11. august i år ble det gjennomført en større promillekontroll blant besetningen på hurtigruteskipet «Finnmarken».

12 av mannskapet på 76 personer blåste rødt, og ble øyeblikkelig suspendert, skriver Harstad Tidende - som i dag også melder om at alle de ansatte nå er tilbake i jobben etter å ha fått en skriftlig advarsel.

- Vi ser alvorlig på hendelsen. Sikkerhet er prioritet nummer en hos Hurtigruten. Den skriftlige advarselen tar høyde for at alkoholkonsumet skjedde under et verkstedopphold, og ikke i ordinær rute med gjester om bord, sier kommunikasjonssjef Stein Lillebo i Hurtigruten til NRK.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling