Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

12 millioner for luksus på fjellet

Celina Midelfart har kjøpt leilighet på Norefjell.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det luksuriøse komplekset er under bygging og ligger midt i alpinanlegget på Norefjell. Celina Midelfart skal ha kjøpt to leiligheter og slått dem sammen til en, skriver Drammens Tidende.

Toppleiligheten til Celina er på rundt 400 kvadratmeter og kosmetikkdronningen skal ha gitt 12 millioner for bo i det som kan bli pengefolkets nye treffsted.

For styreformann og medeier Tor Lillemoen i utbygger Aristo Holding AS bekrefter at flere kjente personer også har skaffet seg tilholdssted i komplekset. 24 av 36 leiligheter er allerede solgt ifølge Lillemoen.

Bygget blir i norsk stil med stavlaft og har slalåmløyper på tre av husets fire sider. Celina Midelfarts leilighet går over to etasjer.

Og skulle Midelfart trenge selskap eier søsteren Hermine en leilighet rett ved. Stemor Tove Kvammen Midelfart har også tilbrakt mye tid på Norefjell vinterstid. Første byggetrinn er planlagt ferdig til sommeren.

Midelfart vil ikke kommentere kjøpet overfor Drammens Tidende.

<B>PÅ FJELLET:</B> Celina Midelfart har skaffet seg en leilighet på Norefjell.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media