12 personer evakuert etter boligbrann i Ulstein

Brann i tomannsbolig i Ullsteinvik.

INGEN PERSONSKADE: 12 personer ble evakuert etter at det begynte å brenne i en tomannsbolig i Ulstein kommune natt til søndag.  Foto: Mobina Pour Khodabakhsh
INGEN PERSONSKADE: 12 personer ble evakuert etter at det begynte å brenne i en tomannsbolig i Ulstein kommune natt til søndag. Foto: Mobina Pour KhodabakhshVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet) Ingen ble skadd i en boligbrann i Ulstein natt til søndag, men 12 personer måtte evakueres. Brannen i tomannsboligen ble meldt klokken 03.18, men var ikke under kontroll en drøy time senere, melder Sunnmørsposten.

- Brannvesenet jobber fortsatt på stedet. Det er foreløpig uklart hvor store skadene på boligen er, sier operasjonleder Arild Reite i Sunnmøre politidistrikt til Dagbladet.

Totalt 12 personer skal ha oppholdt seg i huset da brannen brøt ut.

- Det er ikke snakk om noe personskade. Brannvesenet har også søkt gjennom huset med røykdykkere. De som bodde der har blitt evakuert og innlosjeres på et hotell i Ulsteinvik, sier Reite.

Det er ifølge politiet ingen fare for at brannen skal spre seg, så naboer er ikke evakuert fra nabolaget som ligger like ved Høddvoll stadion. 

Mobina Pour Khodabakhsh er nabo til tomannsboligen. Hun forteller at det fortsatt brenner i huset.

- Det ser ut som om de har klart å slukke brannen i den ene delen av huset. Men nå virker det som om det også brenner i den andre delen av tomannsboligen. Det viktigste er at ingen er skadd, understreker hun.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram