Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Valdres-saken

13 år gamle Angelica ble funnet død - nå står moren tiltalt. Dette vet vi til nå

Nyttårsaften 2015 ble 13 år gamle Angelica funnet død på ei hytte på Beitostølen i Valdres. Hva var det egentlig som skjedde? 

DØDE: 13 år gamle Angelica ble funnet død nyttårsaften 2015, på familiehytta på Beitostølen i Valdres. Familiens hyttetun, i midten foran i bildet, består av ei eldre hovedhytte på omtrent 40 kvadratmeter, samt et nyere anneks og to andre hus. 13-åringen ble funnet inne på et soverom i hovedhytta. Foto: Lars Eivind Bones
DØDE: 13 år gamle Angelica ble funnet død nyttårsaften 2015, på familiehytta på Beitostølen i Valdres. Familiens hyttetun, i midten foran i bildet, består av ei eldre hovedhytte på omtrent 40 kvadratmeter, samt et nyere anneks og to andre hus. 13-åringen ble funnet inne på et soverom i hovedhytta. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nyttårsaften 2015 klokka 19.07 mottar akuttmedisinsk kommandosentral (AMK) en samtale. Moren forteller at datteren er dårlig, svimmel, at hun blir borte og at hun etter hvert blir bevisstløs med mulig hjertestans.

AMK sender en ambulanse til stedet. Også en luftambulanse blir tilkalt. Samtidig instruerer AMK-kvinnen moren til å gi hjerte-lunge-redning.

Moren holder kontakt med AMK til den første amublansen ankommer. Samtalen varer i 40 minutter. Det tar tid for ambulansen å komme seg til stedet. Mest på grunn av kjøreavstand og kjøreforhold, men også fordi personalet har problemer med å finne riktig hytte.

Første person på stedet finner jenta i ei seng på et lite soverom i hovedhytta som totalt rommer rundt 40 kvadratmeter. Jenta blir løftet ned på gulvet, og kvinnen fra ambulansetjenesten starter hjerte-lunge-redning.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?