Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

13 år gammel gutt skadd i motocrossulykke

En 13 år gammel gutt ble skadd i en motocrossulykke på Lånkebanen i Stjørdal kommune i Nord-Trøndelag lørdag ettermiddag.

SKADD: 13-åringen skal ha blitt skadet da han landet i forbindelse med et hopp på en motocrossykkel. Foto: TOR AAGE HANSEN/DAGBLADET
SKADD: 13-åringen skal ha blitt skadet da han landet i forbindelse med et hopp på en motocrossykkel. Foto: TOR AAGE HANSEN/DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Vi fikk melding via AMK-sentralen om at tilstanden hans er uavklart. Han ble brakt til St. Olavs hospital i Trondheim med ambulanse, opplyser operasjonsleder Frode Øksnes i Nord-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Nå opplyser politiet at situasjonen kanskje er bedre enn tidligere antatt.

- Jeg snakket med ambulansepersonell på stedet og han skal ha litt skader i rygg og i buk. De behandlet skadene på stedet og de trodde det ikke var alvorlig, sier operasjonsleder Oddbjørn Landsem i Nord-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.

- Jeg kan jo selvfølgelig bare basere meg på den vurderingen ambulansepersonellet gjorde på stedet, men det tyder på at skadene er moderate, sier Landsem.

13-åringen skal ha blitt skadet da han landet i forbindelse med et hopp på en motocrossykkel.

Lørdagens løp var dag én av første runde av Midtnorsk mesterskap i motocross, som arrangeres over fem helger i Lånke, Molde, Røros, Oppdal og Hemne, melder NRK.

Ulykken skjedde i 15-tiden lørdag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media