13-årig voldtektsmistenkt tatt i politijakt

Etter en vill politijakt i Malmø sentrum i går kveld ble en 13 år gammel gutt pågrepet, mistenkt for å ha vært med på gruppevoldtekten mot to tenåringsjenter søndag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

13-åringen sitter i avhør hos politiet, som tror at han var med på det grove overgrepet mot to tenåringsjenter søndag. Jentene skal ha blitt angrepet av en guttegjeng mellom 8 og 12 år. Ved to anledninger skal guttene ha forgrepet seg på jentene, før de klarte å komme seg hjem og fikk varslet politiet.

Kom unna

Til tross for store ressurser klarte trolig tre av fire mistenkte å komme seg unna politiet i går. Flere av dem vendte tilbake til åstedet ved kirkegården og ble gjenkjent. Tre av dem klarte å unnslippe politiet. Den fjerde sitter i avhør og skal identifiseres i dag, skriver Aftonbladet.

Det grove overgrepet har rytet svenske fagfolk.

- Det dreier seg ikke om fullbyrdede voldtekter, men om så grove overgrep av vi karakteriserer det som voldtekt, sier kriminalinspektør Håkan Torshall vid familievoldsgruppen til Aftonbladet.

  • Etter de første overgrepene kom guttene tilbake til det første åstedet. De lokket jentene med seg til kirkegården slik at de kunne få tilbake syklene sine. Ved kirkegården skal guttene ha gjennomført nye og grovere overgrep.