13-åring døde i boligbrann

Nattens branner krevde to liv. En person er savnet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Seint i går kveld kom meldingen om dødsbrannen i Bærum. En mor og hennes barn døde da huset deres ble overtent. Utover natta fulgte den ene brannen etter den andre. Nå er nye to personer døde, og én er savnet.

I Våler i Hedmark omkom en 13 år gammel jente i natt.

Politiet fikk melding om brannen i rekkehuset klokka 05.00. Tre av familiemedlemmene ble reddet ut, men den 13 år gamle jenta omkom i brannen, opplyser Hedmark politidistrikt til NTB.

Da brannvesenet kom til stedet sto rekkehuset i full fyr. De tre overlevende er kjørt til sykehuset i Elverum. De skal ikke være alvorlig skadd, melder NRK.

Brannen spredde seg ikke over til noen av de andre rekkehusleilighetene. Brannårsaken er ikke kjent.

Omkom

I Sogn og Fjordane har det vært to husbranner i natt.

I Vågsøy kommune, nord i fylket, omkom en person. Politiet kjenner identiteten til den døde, men ønsker ikke å gi ytterligere opplysninger.

- De pårørende er ikke varslet, så vi ønsker ikke å gi flere detaljer, sier operasjonsleder Olaug Holme ved Fjordane politidistrikt til Dagbladet.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer