13-åring døde i boligbrann

Nattens branner krevde to liv. En person er savnet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Seint i går kveld kom meldingen om dødsbrannen i Bærum. En mor og hennes barn døde da huset deres ble overtent. Utover natta fulgte den ene brannen etter den andre. Nå er nye to personer døde, og én er savnet.

I Våler i Hedmark omkom en 13 år gammel jente i natt.

Politiet fikk melding om brannen i rekkehuset klokka 05.00. Tre av familiemedlemmene ble reddet ut, men den 13 år gamle jenta omkom i brannen, opplyser Hedmark politidistrikt til NTB.

Da brannvesenet kom til stedet sto rekkehuset i full fyr. De tre overlevende er kjørt til sykehuset i Elverum. De skal ikke være alvorlig skadd, melder NRK.

Brannen spredde seg ikke over til noen av de andre rekkehusleilighetene. Brannårsaken er ikke kjent.

Omkom

I Sogn og Fjordane har det vært to husbranner i natt.

I Vågsøy kommune, nord i fylket, omkom en person. Politiet kjenner identiteten til den døde, men ønsker ikke å gi ytterligere opplysninger.

- De pårørende er ikke varslet, så vi ønsker ikke å gi flere detaljer, sier operasjonsleder Olaug Holme ved Fjordane politidistrikt til Dagbladet.no.

Det var ifølge polititet kun den omkomne som var involvert i brannen i Brygja. Politiet fikk melding om brannen klokka 00.58 i natt.

Savnet

I Hyllestad, sør i Sogn og Fjordane, er en person savnet etter at et bolighus tok fyr i natt.

- Huset er nedbrent,  men brannvesenet er der enda, sier Holme til Dagbladet.no i 7-tiden i dag tidlig. Hun forteller at de så langt ikke har funnet spor etter den savnede. Også her avventer politiet med å gi opplysninger før pårørende er varslet.