Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

13-åring falt 100 meter og døde

Funnet etter søk i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Den 13 år gamle gutten forlot hjemmet sitt i Stathelle i Bamble ved 15-tida i går ettermiddag, men kom aldri hjem.


Ved to-tida i natt ble han funnet etter at politi og nærmere hundre frivillige fra Røde Kors og guttens nærområde hadde søkt siden ni-tida i går kveld.

- Vi fikk melding fra guttens pårørende klokken ni i går kveld om at han ikke var kommet hjem. De var bekymret for sønnen, og vi startet umiddelbart søk med fire hundepatruljer, sier operasjonsleder Karl Jørgensen  i Telemark politidistrikt til Dagbladet.no.

50 frivillige fra Røde Kors og 35 frivillige fra guttens nærmiljø hjalp til i søket. Klokken 01.45 ble 13-åringen funnet nedenfor et stup.

- Han har falt utfor et stup på 50-100 meter. Hva som har forårsaket ulykka er ikke godt å si, men det er overhodet ikke snakk om noe kriminelt. Det er rett og slett en tragisk ulykke, sier Jørgensen.

Funnstedet er ikke langt i fra guttens hjem, men utenfor ruta han normalt ville tatt dit han varslet han skulle gå, sier operasjonslederen.

Det kommunale kriseteamet er varslet for å ta hånd om guttens familie.

FALT UTFOR SKRENT: 13-åring omkom i Stathelle i Telemark.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling