Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

13-åring funnet død

Gutten som ble meldt savnet etter bading i en jettegryte er nå funnet død.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Den 13 år gamle gutten ble meldt savnet i går kveld. Han badet i en jettegryte i Aust-Agder sammen med en kamerat, da han plutselig ble dratt under og forsvant.Klokken 09.30 i morges ble han funnet død, melder Fedrelandsvennen.no.- For få minutter siden ble det funnet en død person i nærheten av der den savnede badet. Vi antar at det er den savnede som nå er funnet, sier operasjonsleder Toralf Jørgensen i Agder politidistrikt til NTB.

Jettegryta ligger ved strykene i Otraelva ved riksvei 9 like sør for Bykle sentrum. Politiet fikk melding om ulykken klokken 18.48 i går kveld. Det har siden da blitt drevet søk etter gutten, både av lokalt Røde Kors, frivillige, politiet og brannvesenet. Leteaksjonen var komplisert. Det var strie strømmer i elva, noe som gjorde det vanskelig for dykkerene å lete i elva.

Allerede i går kveld, var det klart at gutten neppe var i live.

- Nå har det gått så lang tid. Jeg tror bare vi må si det er umulig å finne gutten i live, sa lensmann i Valle og Bykle, Knut Nomeland, til fvn.no i går kveld.

13-åringen ble funnet i jettegryta han badet i.

FUNNET: 13-åringen som ble meldt savnet i går ble i morges funnet død i jettegryten han badet i. Foto: Adam Hall
FUNNET: 13-åringen som ble meldt savnet i går ble i morges funnet død i jettegryten han badet i. Foto: Adam Hall Vis mer