Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

13-åring knivstukket og drept i sjalusidrama

- Avtalte å møte gjerningsmannen via Facebook.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 13 år gammel gutt er pågrepet for å ha knivstukket en jevnaldrende gutt i Danmark. De to guttene skal i forkant ha hatt kontakt på Facebook, hvor de avtalte å møtes på en lokal fotballbane i Sønderborg.

De ville gjøre opp fordi de var forelsket i samme jente, skriver Ekstra Bladet.

- Vi vet at de, angivelig via Facebook, avtalte å gjøre opp på grunn av at begge var forelsket i samme jente, sier visepolitiinspektør Hans Roost i Sør-Jylland til den danske avisa.

Døde av skadene Jenta konflikten dreide seg om skal også ha vært til stede på fotballbanen.

- Guttene hadde avtalt at det skulle avgjøres hvem som skulle få henne, men de hadde ikke avtalt hvordan dette skulle skje, sier Roost.

Det hele endte med et slagsmål, hvor den ene av guttene trakk en kniv og stakk den andre gutten gjennom den ene lungen. Offeret døde av skadene like etter at han ankom sykehuset.

Varslet foreldrene Den andre gutten tok angivelig med seg kniven, løp hjem til foreldrene sine og fortalte hva som hadde skjedd. Politiet har ennå ikke funnet våpenet.

- Vi har undersøkt ruten fra fotballbanen og hjem til gjerningsmannens foreldre med hunder i natt, men har ennå ikke funnet kniven, sier Hans Roost.

Både gjerningsmannen og de andre ungdommene som var samlet på stedet skal ha vært svært sjokkerte etter at den sårede gutten ble fraktet vekk i ambulanse. 13-åringen har i ettertid samarbeidet godt med politiet.

- Hjelpsom - Gjerningsmannen har vært veldig hjelpsom, og det er også mulig at han kan kaste lys over hvor kniven er, sier Roost.

Siden gjerningsmannen er under den kriminelle lavalder, er barnevernet koblet inn i saken. 13-åringen tilbragte natta på en kommunal institusjon, og vil trolig bli plassert på en ungdomsinstitusjon i et visst antall år.