13-åring lenket og voldtatt

De to 15 år gamle guttene lenket fast 13-åringen til et tre og voldtok henne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Drammen Tingrett mente at passende straff for guttene, som nå er 16 år gamle, var 18 måneders fengsel. De må også betale 70 000 kroner i oppreisning til jenta, skriver Drammens Tidende.

30 dager av dommen ble gjort ubetinget.

Voldtekten skjedde 16. desember i fjor. Guttene var på telttur, og fant ut at de skulle ringe jenta midt på natta. Hun var småforelsket i den ene gutten, men ville egentlig ikke reise ut for å møte guttene.

Hun fikk beskjed om at hvis hun ikke gjorde som de sa, kunne det få konsekvenser for henne neste skoledag. Jenta valgte da å gå den timelange veien til guttene.

Lenket

Da hun var framme, ble hun påsatt håndjern. 15-åringene prøvde å dra ned buksa hennes, men hun klarte å gjøre nok motstand til at de ikke klarte det. Da lenket de henne fast til et tre med to par håndjern. Jenta tryglet om å få gå hjem, men guttene truet med at hver gang hun spurte ville de kle av henne ett plagg, skriver Drammens Tidende.

Den livredde 13-åringen var lenket fast til treet i 15 minutter i det iskalde desemberværet. En av guttene prøvde igjen å kle av henne, men hun klarte å sparke ham bort.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer