Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

13-åring savnet etter bading i jettegryte

Dykker og brannmannskaper leter etter gutten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Fire timer etter at han ble meldt savnet, har letemannskapene fremdeles ikke sett spor av 13-åringen som forsvant under bading i en jettegryte i Aust-Agder onsdag ettermiddag.

- Gutten ble meldt savnet klokken 18.48. Han bada i en jettegryte, men kom ikke opp igjen av vannet, sier operasjonsleder Per Lauvnes, i Agder politidistrikt, til Dagbladet.no.

Jettegryta ligger ved strykene i Otraelva ved riksvei 9 like sør for Bykle sentrum. En redningsdykker og brannmannskaper leter etter gutten, og en luftambulanse er på vei til stedet.

- Vi har vært i kontakt med det lokale energiselskapet som har stengt lukene i elva, sier Launes.

Pågrunn av høy vannstand, sterk strøm og mørkets frembrudd er søket etter gutten i vannet nå utsatt til i morgen tidlig. I mellomtiden fortsetter frivillige å lete etter gutten langs elvebredden på nedsiden av badeplassen der 13-åringen forsvant. Politiet tror ikke gutten kan ha overlevd fire timer i vannet og har nå omdefinert søket, som tidligere i dag gjaldt søk etter savnet person.

- Vi søker nå etter en omkommet person, sier Lauvnes.

- Det er ingenting som gir oss holdepunkter til å tro at gutten er ute av vannet.

LETER: Letemannskapene leter fremdeles etter 13-åringen som ble meldt savnet etter å ha badet i en jettegryte ved Bykle i Aust-Agder. Foto: Adam Hall
LETER: Letemannskapene leter fremdeles etter 13-åringen som ble meldt savnet etter å ha badet i en jettegryte ved Bykle i Aust-Agder. Foto: Adam Hall Vis mer