13-åring til rette etter tre uker

Ruslet inn på politistasjon i Oslo i natt - mor og mormor varetektsfengslet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Forsvinningsmysteriet rundt 13-åringen fra Vestfold fikk en lykkelig utgang i natt. Ved 02.30-tiden kom gutten ruslende aleine og i god behold inn på Sentrum politistasjon i Oslo.

- På vegne av guttens far, alle frivillige hjelpere og meg selv vil jeg uttrykke en usigelig glede over at Andre har kommet til rette. Nå håper jeg politiet finner ut hvem som har holdt han skjult. Vi takker media som har etterlyst Andre. Jeg har indikasjoner på at det er trykket rundt etterlysningene som har ført til at gutten nå er fri igjen, sier advokat Vidar Borgersen til Dagbladet.no

Det var for tre uker siden at 13-åringen ble borte fra en barneverninstitusjon i Horten hvor han midlertidig oppholdt seg. To dager seinere gikk politiet ut med etterlysning etter henstilling fra faren og hans advokat.

Onsdag før påske ble guttens mor og mormor varetektsfengslet i to uker for å ha holdt 13-åringen unna apparatet som har det lovpålagte ansvaret for han.

Gutten er tilbake på barneverninstistusjonen i Horten. Der møter han sin far i dag og politiet som etterforsker hvor han har vært - og eventuelt hvem som har holdt han skjult.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer