13-åringens ord til kidnapperen

Jayme Closs (13) beskriver ei tid preget av redsel og angst etter kidnappingen.

KIDNAPPET: Jayme Closs var kidnappet i 88 dager, før hun klarte å rømme. Foto: Courtesy of Barron County Sheriffs Department via AP
KIDNAPPET: Jayme Closs var kidnappet i 88 dager, før hun klarte å rømme. Foto: Courtesy of Barron County Sheriffs Department via AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den grufulle kidnappingssaken rystet USA:

Jake Thomas Patterson (21) drepte James og Denis Closs, og kidnappet deres 13 år gamle datter, Jayme. 88 dager seinere ble hun funnet av en kvinne som var ute og luftet hunden sin. 13-åringen hadde da klart å rømme fra Pattersons hus.

I natt ble sistnevnte dømt til livstid i fengsel. I den forbindelse holdt Closs' advokat en appell, skrevet av 13-åringen selv:

- I oktober i fjor tok Jake Patterson mange av de tingene jeg elsker fra meg. Det som gjør meg mest trist, er at han tok mamma og pappa fra meg. Han tok dem fra meg for alltid. Jeg følte meg trygg hjemme, på rommet mitt, og med alle tingene mine, lød innlegget.

Angret

Videre sier Closs at hun elsket foreldrene sine over alt i verden, og at hun synes det er vanskelig å være blant folk etter kidnappingen, da hun blir nervøs og redd.

- Jeg fulgte med på ham, og tok tilbake friheten min. Jeg kommer alltid til å ha friheten, det gjør ikke han. Jake Patterson kan aldri ta motet fra meg. Han trodde han kunne kontrollere meg, men det klarte han ikke, sier Closs i uttalelsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer