13-åringer «svært beruset» på kjøpe­senter i Trondheim

- Ikke vanlig, sier operasjonsleder.

KJØRT HJEM: To fulle 13 år gamle ungdommer ble i kveld kjørt hjem etter at en ansatt ved et kjøpesenter i Trondheim meldte ifra til politiet. Foto: Gorm Kallestad / NTB Scanpix .
KJØRT HJEM: To fulle 13 år gamle ungdommer ble i kveld kjørt hjem etter at en ansatt ved et kjøpesenter i Trondheim meldte ifra til politiet. Foto: Gorm Kallestad / NTB Scanpix . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): To berusede 13-åringer, en gutt og en jente, er tatt hånd om av politiet etter at en ansatt ved Lade kjøpesenter i Trondheim meldte ifra til politiet i kveld.

- Vi fikk melding fra kjøpesenteret om at det var to meget, unge, berusede barn på senteret klokka 18.37 i kveld, sier operasjonsleder i Sør-Trøndelag politidistrikt, Trond Wolden til Dagbladet.

Barna ble hentet umiddelbart, og kjørt hjem til foreldrene sine.

- Vi hentet dem og overleverte dem til deres respektive, sier han.

Wolden sier de har vært i kontakt med foreldrene, og at barnevernet er koblet inn.
- Det er heldigvis ikke vanlig at vi får melding om at så unge barn ruser seg, men når de først gjør det, kobles barnevernet inn, sier han.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer