Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

13 forgiftet av hasjkake

- Ville bare glede kollegene, sier 27-åringen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen hadde siste arbeidsdag på arbeidsplassen sin før han skulle over i ny jobb. Dermed ante kollegene fred og ingen fare da arrangerte avskjedsfeiring og serverte kake ved Bergianska trädgården i Stockholm.

Men det tok ikke lang tid før flere ante at de hadde tatt munnen for full av ostekaka. Flere ble svimle, pulsen ble høyere og for noen av kakespiserne

endte feiringen på sykehus

.

Den 27 år gamle kakebakeren ble etterlyst av politiet og arrestert. I går ble han fremstilt for fengsling. Mannen angrer dypt på stuntet. Han forteller at han bakte to ostekaker, men blandet cannabis i den ene ostekaka for å glede kollegene. Kaka ble servert med en lapp med påskriften 'ekstra krydret'.

Ifølge

Aftonbladet

ble han ikke spurt om hva slags krydder han hadde brukt.

- Om noen hadde spurt, så skulle jeg ha sagt at det var cannabis, sier synderen. Han hevder at han trodde at kollegene forsto hva han mente med 'krydder'.

Mannen har jobbet på Trädgården til og fra i åtte år og sier at han kjenner kollegene godt og liker dem.

- Jeg er fryktelig lei meg for det som har skjedd, sier han.

Selv prøvesmakte han kakeblandingen før servering, men fikk ikke noen spesiell opplevelse av kaka. Derfor serverte han den. Da kollegene begynte å merke sterke virkninger under kakesamlingen, fikk han panikk og stakk av fra stedet.

- Jeg ville bare gi kollegene en positiv opplevelse.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media