13 kvinner trampet i hjel i India

Kaos da passasjerene så billettkontrollører på togstasjonen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Minst 13 personer på vei til en hinduistisk festival ble trampel i hjel på en togbane-stasjon nord i India i dag, uttaler indiske myndigheter, ifølge nyhetsbyrået AP.

42 personer ble skadet, men dette tallet er ikke bekreftet.

Kaoset startet da to tog ankom stasjonen samtidig. En mengde passasjerer skulle bytte tog på stasjonen i Mughalsarai i Uttar Pradesh i løpet av kort tid.

- Det virker som flesteparten av passasjerene reiste uten billett. Da de så billettkontrollørene på stasjonen snudde de, og det utløste nedtrampingen, sier stasjonssjef Mridul Narain til nyhetsbyrået.

Politiet opplyser at de 13 personene var eldre kvinner som snublet i mengden og at mennesker bare trampet over dem.

Kvinnene var på vei til den hellige byen Varanasi for å bade i Ganges-elva i forbindelse med en festival som har som formål å sikre deres barn et langt liv.

SYKEHUS: Tallene varierer, men over 40 personer ble skadet da det oppsto kaos på en togstasjon i forbindelse med en billettkontroll på en togstasjon i India. FOTO: Reuters
SYKEHUS: Tallene varierer, men over 40 personer ble skadet da det oppsto kaos på en togstasjon i forbindelse med en billettkontroll på en togstasjon i India. FOTO: Reuters Vis mer
IDENTIFISERER: Indisk politi forsøker å identifisere de 13 kvinnene som ble trampet i hjel på togstasjon i India.