Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

13 millioner har sett tvillingene gjenoppleve livet i mors mage

Disse videoene rørte oss mest i 2013.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(DBTV): Vi i DBTV har dykket ned i våre dype arkiver, og fram mot nyttår vil vi presentere årets beste videoer.

Disse videoene har kanskje fått deg til å smile litt ekstra på en treig mandagsmorgen. De kan ha inspirert deg eller til og med presset fram en tåre i øyekroken. I kategorien «Disse videoene rørte oss mest» kryr det av godbiter som scorer høyt på feelgood-skalaen.

Tvilling-kjærlighet Det mange som blir helt tussete av små, søte babyer.

Og når du ser videoen av de to tvillingbabyene, som klamrer seg til hverandre på babyspa få dager etter de er født, skjønner du hvorfor.

Sonia Rochels babyspa skal vise hvordan tvillingene har det i mors liv, og det er rørende å se hvordan de to ferske verdensborgerne klamrer seg til hverandre og slapper av under rennende vann.

I skrivende stund er videoen sett over 13 millioner ganger på Youtube.

Som amerikanske Today skriver: «Tvillingene er nettopp født, men de vet det kanskje ikke ennå».

«Sweet Lorraine» Få ting har rørt oss så mye som den evigvarende kjærligheten mellom amerikanske Fred (96) og hans avdøde kone Lorraine. Da Fred Stobaugh i april mistet sin kjære gjennom 73 år, skrev han en kjærlighetssang til Lorraine og sendte teksten til en låtskriverkonkurranse som var avertert i avisen i Illinois i USA.

Freds skriblerier stakk av med seieren i låtskriverkonkurransen, og låta «Sweet Lorraine» ble profesjonelt produsert i studio.

Når den tapre 96-åringen hører første utkast av låta, strever han med å holde tårene tilbake... Og det gjorde vi også.

Babyen blir rørt til tårer av Amandas sangstemme Amanda Leroux fra Ontario i Canada sier hun aldri har turt å synge offentlig.

Men i datteren Mary Lynne på ti måneder har hun funnet et takknemlig publikum.

Når Leroux synger «My heart can't tell you» får babyen tårer i øynene. Det er bare denne sangen som får datteren til å reagere slik, ifølge hun selv. Videoen skapte debatter i ettertid rundt hva det egentlig var i sangen som fikk et så lite barn til å gråte. Vi legger spekulasjonene til side og lar oss røre.

Bogaboo hyler av glede når hun ser Gary etter seks måneder Hvis du er en av dem som betviler hvorvidt dyr har følelser, er denne videoen det eneste beviset du trenger for å bli overbevist om det motsatte.

Etter at matfar, løytnant Gary Daugherty, har vært borte i militærtjeneste i seks måneder, får nemlig hunden Bogaboo et voldsomt følelsesutbrudd. Med noe som høres ut som gledesgråt, kan ikke hunden få nok kos og klem av sin svært så etterlengtede matfar.

Hyllet konas skjønnhet etter hukommelsestap Jason Mortenson kan ikke tro sine egne øyne når han våkner opp fra narkose etter en brokkoperasjon. Foran ham står hans kone gjennom seks år og filmer, mens han lurer på hva i all verden en så vakker kvinne gjør på rommet hans.

Når Jason omsider finner ut at det faktisk er kona hans og ikke en supermodell, som først antatt, får han et gledesutbrudd som om han skulle ha vunnet i lotto.

Kona påpeker i etterkant at gledesutbruddet kan være en fin tankevekker i vanskelige tider som måtte komme i ekteskapet deres.