Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

13 millioners villa ble for dyr

Byggeleder skrev regning med gaffel, mener Henning Berg. Krever 1,6 millioner tilbake.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Suksessrike fotballproffer med engelsk seriemesterskap og 100 landskamper på CV\'en har råd til å bo fint.

Men for Henning Berg går det en grense. Han har stevnet et byggelederfirma på Lillestrøm for om lag 1,6 millioner kroner.

Lyn-treneren med gullkantet karriere i Blackburn, Manchester United og Glasgow Rangers mener byggelederen har skrevet regning med gaffel, skriver Romerikes Blad.

Den tidligere landslagskapteinen og byggelederfirmaet møtes i Nedre Romerike tingrett i midten av september etter at en rettsmekling tidligere i sommer havarerte. I følge Romerikes Blad har den tre etasjer høye og 500 kvadratmeter store villaen til Henning Berg og fru Line Stille på Fjellhamar en samlet prislapp på mer enn 13 millioner kroner.

Huset sto ferdig våren 2004, og Henning Berg engasjerte et byggelederfirma for å følge med på byggingen fordi han selv og familien da bodde i England og Skottland.

Firmaet som bygde huset, er ikke saksøkt, selv om også dette firmaet har tatt seg betalt for arbeid som ikke er utført, slik Romerikes Blad kjenner innholdet i søksmålet. Berg er i følge avisa fornøyd både med arkitekten, planløsningen og tomta.

Verken huseieren eller det saksøkte firmaet vil kommentere detaljer fra krangelen.

-Gjelder ikke baderomsfarger

- Detaljer kommer i retten og ikke i pressen, men det er ikke tvil om at det er flere ting jeg ikke er særlig happy med. Og det dreier seg om langt mer alvorlige forhold en fargen på baderomsinnredningene,sier Henning Berg til avisa.

FOR DYR: Bergs millionvilla havner i retten fordi den ble for dyr, i følge fotballveteranen. Arkivfoto: Dagbladet
FOR DYR: Bergs millionvilla havner i retten fordi den ble for dyr, i følge fotballveteranen. Arkivfoto: Dagbladet Vis mer

Advokat Jarle Edler er Henning Bergs prosessfullmektig. Slik er hans beskrivelse av byggelederkrangelen:

-Vi er uenige om utførelsen i forhold til prisen min klient har betalt. Vi har både fremmet krav om å få penger tilbakebetalt, og en økonomisk erstatning for uaktsom og mangelfull rådgivning.