Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

13 skutt på basketbane i Chicago

Treåring skutt i øret.

ÅSTEDET: Tolv personer, inkludert en tre år gammel gutt, ble skutt på denne basketbanen i Chicago. Ingen personer er meldt omkommet. Foto:   Scott Olson/Getty Images/AFP/NTB Scanpix
ÅSTEDET: Tolv personer, inkludert en tre år gammel gutt, ble skutt på denne basketbanen i Chicago. Ingen personer er meldt omkommet. Foto: Scott Olson/Getty Images/AFP/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): 13 personer er skadd etter skyting i en park i den amerikanske storbyen Chicago, melder Chicago Tribune. Tilstanden til minst tre beskrives som alvorlig.

En treåring ble truffet i øret og er fraktet til sykehus med kritiske skader. Det er ikke meldt om omkomne i det vitner sier var en gjengrelatert hendelse. I tillegg til barnet oppgir myndighetene at to tenåringer og ti voksne ble skadd.

Hendelsen fant sted på en basketballbane i nabolaget Back of the Yards sør i byen. Francis John (70) befant seg hjemme ved parken og hørte skuddene.

- Det var mye pang, pang, pang, sier John til Chicago Sun-Times.

Julian Harris (22), onkel til den skadde treåringen, sier at de ble beskutt av personer i en grå sedan.

- De har kommet hit hver kveld og sett etter folk de kan skyte. Dette er gjenggreier. Det er slikt de gjør, sier han.

Ingen er pågrepet i forbindelse med skytingen.

Chicago er en av USAs voldeligste byer; 315 personer er så langt drept i år.

Saken oppdateres.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media