13 til sykehus etter to store ulykker i ettermiddag

Grimstad og Askim: biler i feil kjørefelt utløste storulykker.

ULYKKESBELASTET:  Den røde bilen kom over i venstre kjørebane rett ut av Bietunnelen på E18 ved Grimstad - en strekning der det har vært flere alvorlige ulykker. Foto: Hilde Homdal Larsen.
ULYKKESBELASTET: Den røde bilen kom over i venstre kjørebane rett ut av Bietunnelen på E18 ved Grimstad - en strekning der det har vært flere alvorlige ulykker. Foto: Hilde Homdal Larsen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Dramatisk ettermiddag i trafikken i sør og øst: i alt 13 personer er fraktet til sykehus etter to store ulykker ved Grimstad og ved Askim.

Begge steder var det bil i feil kjørefelt som forsårsaket alvorlige situasjoner i tettpakket trafikk like etter klokka 16. 

Tidligere i dag ble en person skadd da en tunnelvegg raste ut i Bamble, en times vei lenger nordøst på E18.

Og i Førde måtte to til sykehus da en MC kjørte ut i ettermiddag

Både E 18 ved Grimstad og riksvei 115 ved Askim var fortsatt stengt for trafikk ved 17.30-tida.

- En mann og en kvinne i 20-årene er begget fløyet til Oslo universitetssykehus Ullevål med helikopter, og de fire andre personene som var involvert i ulykken er fraktet til sykehuset i Fredrikstad. Vi kjenner ikke til tilstanden for de skadde, opplyser operasjonsleder Ann Elisabeth Svanberg i Follo politidistrikt til Dagbladet.

Ut i sving Klokka 16.10 fikk politiet melding om en firehjulstrekker med tilhenger som skar over i venstre kjørefelt på Vammaveien nær søppelanlegget et par kilometer utenfor Askim.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer