Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

130 anmeldt på dansefest i Bærum

Nærmere 130 personer anmeldt for bruk eller besittelse av narkotika.

SENSATION WHITE: Nærmere 130 personer ble anmeldt natt til søndag, i forbindelse med dansefesten Sensation Innerspace på Telenor Arena på Fornebu. Bildet er fra fjorårets dansefest. Foto: Scanpix
SENSATION WHITE: Nærmere 130 personer ble anmeldt natt til søndag, i forbindelse med dansefesten Sensation Innerspace på Telenor Arena på Fornebu. Bildet er fra fjorårets dansefest. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det ble hektisk for politiet under gårsdagens dansefest på Telenor Arena på Fornebu, Sensation Innerspace.

- Det ble anmeldt cirka 130 personer. Cirka 120 forelegg ble utstedt på stedet. Ti personer ble pågrepet og innbrakt. Åtte personer ble anmeldt for ordensforstyrrelser. De resterende ble anmeldt for bruk eller besittelse av narkotika, opplyser operasjonsleder Marlow Rune Grandalen i Asker og Bærum politidistrikt til NTB.

Politiet sier de var forberedt på å møte mye narkotika på dansefesten, da 80 personer ble anmeldt for bruk og besittelse av narkotika på samme fest på Telenor Arena i april i fjor. Den gang 25 ble sendt til legevakt og 2 ble innlagt på sykehus etter ravefesten.

- Vi jobbet ut ifra vår side at vi markerte tidlig at det er ikke er noe vi aksepterer, så vi satte opp en god del folk som jobbet med å takle narkotika-tilfellene, sier Henrik Hartmann i Asker og Bærum politidistrikt til Dagbladet.

Operasjonsleder Linda Grandalen forteller at det ikke ble meldt om noen overdoser på festen.

- Det har vi ikke fått inn noen melding om. Men det var veldig mye narkotikabruk, 120 forelegg og flere ordensforstyrrelser, sier hun.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media