135 personer funnet i live etter tsunami

Savnede etter tsunamien er funnet i live på en fjerntliggende indonesisk øy.

135 SAVNEDE FUNNET: Et av tsunamiens dødsofre blir båret vekk på øya Mentawai torsdag. Lørdag ble 135 savnede funnet i live på en fjerntliggende øy etter flodbølgekatastrofen. Foto: REUTERS/Bay Ismoyo/Indonesiske Røde Kors/Handout/Scanpix
135 SAVNEDE FUNNET: Et av tsunamiens dødsofre blir båret vekk på øya Mentawai torsdag. Lørdag ble 135 savnede funnet i live på en fjerntliggende øy etter flodbølgekatastrofen. Foto: REUTERS/Bay Ismoyo/Indonesiske Røde Kors/Handout/ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| Omkring 135 savnede personer er blitt funnet i live på en fjerntliggende indonesisk øy som ble totalt ødelagt av en tsunami mandag kveld.

- Redningsarbeidere har funnet noen av de savnede på en høyde på øya Nord-Pagai, sier Agus Prayitno i den indonesiske redningstjenesten.

Etter at de 135 personene ble funnet, er det nå 163 savnede etter tsunamien. Foreløpig er 413 bekreftet omkommet etter naturkatastrofen.

Flere landsbyer ble jevnet med jorden da øygruppen ble rammet av en tsunami etter et kraftig jordskjelv mandag kveld.

I underkant av 13.000 mennesker er bosatt i midlertidige tilfluktsleirer på Mentawaiøyene, som ligger utenfor Sumatras vestkyst.

(NTB).