14 år gammel jente skutt og drept etter Facebook-krangel

Skulle filme slåsskamp og legge videoen ut på nettet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En Facebook-krangel endte fatalt, da ei 14 år gammel jente ble skutt og drept i en park i Birmingham i Alabama i USA fredag kveld.

14-åringen hadde avtalt å møte noen andre jenter til slåsskamp i en lokal park, etter en uoverensstemmelse på Facebook tre uker tidligere.

Det er foreløpig uklart hva som var bakgrunnen for krangelen på sosiale medier, men basketaket skulle filmes, og politiet mener jentene hadde planlagt å legge ut videoen på nettet, skriver CNN.

To såret - Dette er ekstremt utfordrende for oss i politiet. Det er også utfordrende for familiene, fordi det dreier seg om en gruppe ungdom som hadde bestemt seg for å slåss og kringkaste det på sosiale medier, hvor alle kan se det, sier lederen for Birmingham-politiet, A.C. Roper, til AL.com.

Like etter at jentene ankom parken i seks-tida, kom to gutter og begynte å skyte mot dem.

14 år gamle Kierra'onna Rice ble drept, mens to unge menn ble såret og fraktet til sykehus. Venner og bekjente sier at de aldri hadde drømt om at noe slikt kunne skje med 14-åringen.

- Hun var aldri i trøbbel. Hun var en snill person, som likte å hjelpe andre, sier klassevenninne Diamond Davis til Alabama13.com.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.