14 år og pappa til en

Den 14 år gamle ferske faren lover å ta godt vare på sin lille sønn. Gutten er litt av en rundbrenner. Til tross for sin unge alder skal han ha ligget med ti jenter. Moren til hans antatt første barn er 12 år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det svært unge foreldreparet har skapt store overskrifter i Storbritannia. For et par dager siden fødte den 12 år gamle jenta en velskapt gutt. En nyhet oppsiktsvekkende nok. Da det ble klart at faren var en 14 år gammel gutt, skapte det enda større overskrifter.

- Det er litt skremmende men nå som det har skjedd har jeg begynt å venne meg til tanken, sier den unge faren til BBC.

Rundbrenner

Den unge far angrer intet. Han hevder at han pleide å bruke kondom, men at han sluttet med prevensjon fordi han ikke likte det.

- Vi visste at hun kunne bli gravid, men vi fortsatte likevel, sier gutten som av naturlige årsaker vil være anonym.

De unge foreldrene traff hverandre tidligere i år, men 14-åringen hevder at de ikke har hatt sex de siste tre månedene. Til tross for sin unge alder skal gutten ha hatt sex med ti andre jenter.

Politietterforskes

Politiet i South Yorkshire vil undersøke omstendighetene rundt den spesielle barnefødselen. Ei 12 år gammel jente kan etter britisk lov ikke gi samtykke til seksuelt samkvem, og er teknisk sett offer for en voldtekt. De unge foreldrene tilbringer dagene på en rådgivningsinstitusjon i Sheffield, som Storbritannias yngste foreldre.