14-åring drakk bensin

Ville bli som heltene sine i Transformers.

OPTIMUS PRIME: Den kinesiske 14-åringen hadde et ønske om å bli mer lik sin helt Optimus Prime og drakk bensin. Foto: Stella Pictures
OPTIMUS PRIME: Den kinesiske 14-åringen hadde et ønske om å bli mer lik sin helt Optimus Prime og drakk bensin. Foto: Stella PicturesVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Skynews melder om en 14-åring som drakk bensin for å bli mer lik sine helter fra Transformers-filmene. Optimus Prime og Bumblebee var blant favorittene.

- Etter han så filmene begynte han å drikke bensin for å bli en modig slosskjempe, sa barnets far til West China Metropolis.

Guttens far forteller om hvordan sønnen ble avslørt i å drikke bensin fra familiens motorsykkel.

- Min sønn var en intelligent gutt, og kunne til og med reparere fjernsynet. Nå klarer han ikke engang å regne hva syv pluss 17 er, sa faren ifølge Skynews.

Foreldrene tok sønnen til sykehus der de ble fortalt at 14-åringen led av alvorlige psykiske lidelser, samt en bensinavhengighet.

Sønnen skal ifølge moren også stjålet lightere og ruset seg på lightergass. Transformers er for de uinvidde roboter som kan skifte form, og Optimus Prime er lederen for Autobots som kjemper i mot de onde Decepticons.

Den siste Transformers-filmen «Transformers: De beseirede slår tilbake» har hatt høye seertall i Norge, men fikk lunken kritikk fra Dagbladet.

BUMBLEBEE var blant Transformers-favorittene til 14-åringen som drakk bensin.  AFP PHOTO / TOSHIFUMI KITAMURA
BUMBLEBEE var blant Transformers-favorittene til 14-åringen som drakk bensin. AFP PHOTO / TOSHIFUMI KITAMURA Vis mer