Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

14-åring druknet i Fredrikstad

Hoppet fra klippe.

DØDSULYKKE: En 14 år gammel gutt omkom i en drukningsulykke i Fredrikstad i kveld. Det har vært flere ulykker i forbindelse med bading i sommervarmen. Foto: Maren Engebretsen/Fredrikstad Blad
DØDSULYKKE: En 14 år gammel gutt omkom i en drukningsulykke i Fredrikstad i kveld. Det har vært flere ulykker i forbindelse med bading i sommervarmen. Foto: Maren Engebretsen/Fredrikstad Blad Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| I kveld ble det leita etter en 14 år gammel gutt i et tjern i Fredrikstad kalt "Tredje dam". Etterhvert ble gutten funnet av dykkere, men gjenopplivnings-forsøket var forgjeves.

Like før klokken ti ble han erklært død av ambulansepersonell.

Ifølge politiet skal gutten ha badet sammen med kamerater. Ulykken skal ha skjedd i forbindelse med at gutten hoppet fra en klippe omtrent 4-5 meter fra vannet. Familie og venner blir tatt hånd om av kommunens kriseteam.

I dag har det vært fire forskjellige badeulykker. I Bergen er en tiåring brakt til sykehuset etter en badeulykke, og sykehuset kunne melde om at tilstanden var alvorlig og ustabil.

En kvinne i 20-åra ble funnet livløs ved Ulsvann i Egersund lørdag ettermiddag. Politiet fikk melding om hendelsen litt over halv to.

I Sandviken i Bergen ble det meldt om en mann som lå flytende i vannet med ansiktet ned, på sjøkanten ble også en kvinne funnet. Begge ble brakt til Haukeland sykehus.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling