14-åring druknet i Fredrikstad

Hoppet fra klippe.

DØDSULYKKE: En 14 år gammel gutt omkom i en drukningsulykke i Fredrikstad i kveld. Det har vært flere ulykker i forbindelse med bading i sommervarmen. Foto: Maren Engebretsen/Fredrikstad Blad
DØDSULYKKE: En 14 år gammel gutt omkom i en drukningsulykke i Fredrikstad i kveld. Det har vært flere ulykker i forbindelse med bading i sommervarmen. Foto: Maren Engebretsen/Fredrikstad BladVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| I kveld ble det leita etter en 14 år gammel gutt i et tjern i Fredrikstad kalt "Tredje dam". Etterhvert ble gutten funnet av dykkere, men gjenopplivnings-forsøket var forgjeves.

Like før klokken ti ble han erklært død av ambulansepersonell.

Ifølge politiet skal gutten ha badet sammen med kamerater. Ulykken skal ha skjedd i forbindelse med at gutten hoppet fra en klippe omtrent 4-5 meter fra vannet. Familie og venner blir tatt hånd om av kommunens kriseteam.

I dag har det vært fire forskjellige badeulykker. I Bergen er en tiåring brakt til sykehuset etter en badeulykke, og sykehuset kunne melde om at tilstanden var alvorlig og ustabil.

En kvinne i 20-åra ble funnet livløs ved Ulsvann i Egersund lørdag ettermiddag. Politiet fikk melding om hendelsen litt over halv to.

I Sandviken i Bergen ble det meldt om en mann som lå flytende i vannet med ansiktet ned, på sjøkanten ble også en kvinne funnet. Begge ble brakt til Haukeland sykehus.