14-åring fyllekjørte med mamma

Først skjenket den 38 år gamle kvinnen sin 14 år gamle sønn og den jevnaldrende kameraten hans sprit, deretter la de tre i vei i kvinnens bil. De skiftet på å kjøre, og den vinglete ferden endte utfor en skråning i Stubbared i Sverige i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var like over klokka 23.00 i går kveld at det berusede trekløveret kjørte utfor med kvinnens bil i Stubbared, tre kilometer sør for Trollhättan i Sverige. Politiet som kom til ulykkesstedet, hadde problemer med å tro sine egne øyne. I den nesten uskadde bilen satt den kraftig berusede kvinnen og de to tenåringene. Ingen av dem ble skadd, skriver den svenske avisa Expressen.

Skiftet på å kjøre

Politiet vet ikke hvor lenge de tre kjørte rundt i mammas bil, eller hvem av de tre som har kjørt hvilken strekning.

Kvinnen var så full at hun ikke visste hvor lenge de hadde vært på veien, sier politiet til avisa. Det er ennå ikke kjent hvor høy promille kvinnen hadde, for hun var for full til å blåse. Det er tatt blodprøve av kvinnen, som i natt fikk sove rusen ut på politistasjonen.

14-åringen påstår at de hadde kjørt i omtrent 20 minutter før de kjørte utfor skråningen, men politiet tror de tre har vært på veien lenger. De mener at det var en av 14-åringene som kjørte da bilen skar ut av veien.

De to guttene ble i går kveld overlatt til sine respektive foresatte, og barnevernet vil bli koblet inn.