14-åring kjøpte LSD på nettet

I et halvt år kjøpte den 14 år gamle svenske gutten LSD over internett. Foreldrene var helt uvitende om at sønnen kjøpte flere hundre doser av det narkotiske stoffet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

14-åringen fra Skaraborg i Sverige drev narkohandelen fra gutterommet. Fra desember og langt utover våren kjøpte han flere hundre doser av det syntetiske stoffet LSD. I følge avisa Aftonbladet fikk gutten kontakt med en narkoselger i Lund via en pratelinje på nettet. Stoffet ble sendt i postoppkrav, og kostet 5000 kroner for hundre doser. Gutten har innrømmet å ha kjøpt flere hundre doser.

På merker

LSD-dosene var på små merker, som legges på tungen. Handelen ble avslørt under en razzia hos salgsmannen i Lund. Etter at politiet beslagla 14-åringens PC innrømmet han narkokjøpet.

- I tillegg til at han selv brukte stoffet, tror vi at han solgte det videre, både til kamerater og over nettet, hevder Jan-Ove Frøberg i Skøvdepolitiet.

Politiet bekymret

Narkohandel over nettet øker, og politiet har små muligheter til å gripe inn.

- Hvordan skal vi overvåke nettet, det er nesten umulig å avlytte. Teknikken ligger langt foran oss og lovene, sier Bosse Nordgren ved det svenske rikspolitiets IT-avdeling.

Enkelte nettsteder tilbyr også oppskrifter på hvordan man selv kan lage narkotikalignende stoffer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer