14-åring kræsjet med familie

En familie med tre små barn fikk sitt livs sjokk da de kræsjet på E6. Føreren var bare 14 år, og mistenkes for promillekjøring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ulykken skjedde lørdag kveld på E6 mellom Klett og Melhus i Sør-Trøndelag. Politiet fikk melding om ulykken klokka 22.10.

- To biler var innblandet i ulykken, som skjedde på E6 mellom Klett-krysset og Melhus. En av bilene havnet på taket. Seks personer var involert, hvorav tre mindreårige barn, sier operasjonsleder Jon Eivind Schefte ved Søt-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.no.

Politi, ambulanse og brannvesen rykket ut til stedet. Samtlige, også den 14 år gamle jenta, ble fraktet til St. Olavs Hospital for kontroll. 14-åringen klaget over smerter i ansiktet. Ingen av de seks skal være alvorlig skadet.

Ifølge politiet er jenta mistenkt for å ha kjørt i påvirket tilstand.

- Det ble tatt utvida prøver av henne, forteller operasjonsleder.

Bilen hun kjørte var trolig tjuvlånt.

Hvor alvorlig ser politiet på en slik ulykke, hvor en 14 år gammel jente, mistenkt for promillekjøring og i stjålet bil, kolliderer med en familie?

- Dette er absolutt noe man må ta tak i. En ting er å tjuvlåne en bil, men at hun i tillegg er ung og trolig påvirket, tyder på problemer som må følges opp, sier operasjonslederen.

Jenta blir etter alt å dømme fulgt opp at barnevernet.

Les også: