Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

14-åring overkjørt av traktor

16-åring bak rattet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 14 år gammel gutt er brakt til sykehus etter at han ble overkjørt av en traktor på et jorde i Tjølling i Vestfold lørdag kveld.

Gutten ble brakt med luftambulanse til Ullevål universitetssykehus etter ulykken. Ved sykehuset får NTB opplyst at gutten har pådratt seg alvorlige bryst- og bruddskader. Tilstanden er ved 21.30-tiden stabil, og han er under intensivbehandling.

- Traktoren ble kjørt av en 16 år gammel gutt, og 14-åringen sto foran på traktoren da han falt av og ble overkjørt av begge hjulparene på den ene siden av traktoren, sier operasjonsleder Tove Bakke i Vestfold politidistrikt til NTB.

Det er ikke mistanke om at noen av guttene var alkoholpåvirket da ulykken skjedde ved 18.40-tiden.

Biltilsynet undersøker ulykken, og Arbeidstilsynet vil bli koblet inn i saken mandag.

(.NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling