Dødsfall rystet Wales:

14-åring siktet for drap

En tenåring er nå siktet for drapet på fem år gamle Logan, som ble funnet død i Wales tidligere i sommer.

BLOMSTERHAV: En hyllest til Logan Mwangi har blitt etterlatt i nærheten av stedet der kroppen hans ble funnet. Foto: Ashley Crowden / Shutterstock / NTB
BLOMSTERHAV: En hyllest til Logan Mwangi har blitt etterlatt i nærheten av stedet der kroppen hans ble funnet. Foto: Ashley Crowden / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Fem år gamle Logan Mwangi, også kjent som Logan Williamson, ble funnet død i elva Ogmore i Sør-Wales lørdag 31. juli.

Nå er en 14 år gammel gutt siktet for drap på ham.

På grunn av siktedes unge alder er tenåringen ikke navngitt, men politiet opplyser at han skal møte i retten på et seinere tidspunkt, ifølge The Independent.

Det tragiske dødsfallet har rystet lokalsamfunnet i byen Bridgend, Wales.

- Dette er et lokalsamfunn i sjokk. Det er veldig stille her, bare noen få personer som går tur med hundene sine, skrev reporteren til BBC rett etter at hendelsen skjedde.

NYE DETALJER: I over 34 minutter gikk Espen Andersen Bråthen (37) gjennom Kongsberg sentrum væpnet med flere våpen, deriblant pil og bue. Slik var ferden hans gjennom byen. Reporter: Amanda Nordhagen Walnum. Foto: Julie Tran / Bjørn Langsem / Lars Eivind Bones / Dagbladet / NTB Vis mer

- Rystende sak

I august kunngjorde politiet at tre personer var pågrepet i forbindelse med etterforskningen, en 39 år gammel mann, en 30 år gammel kvinne og en 13 år gammel gutt.

Den 39 år gamle mannen ble siktet for drap, mens de to andre ble i utgangspunktet siktet for å ha forhindret etterforskningen.

Det er fremdeles uklart om det er samme gutten som nå har fått drapssiktelsen.

- Dette er en veldig rystende sak for alle involverte, og jeg sender min dypeste medfølelse til Logans familie og venner, sa Mark O'Shea, senior etterforskningsoffiser i South Wales Police Department.

Politiet ba samtidig innbyggerne om å unngå spekulasjoner om hva som hadde skjedd med femåringen.

- Dette er fortsatt en omfattende og sensitiv etterforskning, og jeg er takknemlig for all støtten fra lokalsamfunnet, samt forståelsen vi har fått gjennom omfattende bevisinnsamling, skrev O'Shea i en pressemelding 4. august.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer