SPERRET AV: En tungt bevæpnet politimann beveger seg utenfor Price Middle School etter en skoleskyting der i dag. En 14 år gammel gutt er sendt til sykehus med skuddskader i hodet, og en lærer er blitt behandlet for skader på skolens område. Skolen er nå sperret av, og bare politi og skoleansatte har lov å ta seg inn.  Foto: John Bazemore / AP / Scanpix
SPERRET AV: En tungt bevæpnet politimann beveger seg utenfor Price Middle School etter en skoleskyting der i dag. En 14 år gammel gutt er sendt til sykehus med skuddskader i hodet, og en lærer er blitt behandlet for skader på skolens område. Skolen er nå sperret av, og bare politi og skoleansatte har lov å ta seg inn. Foto: John Bazemore / AP / ScanpixVis mer

14-åring skutt i hodet under skoleskyting i USA

En elev skal være pågrepet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): To personer er bekreftet skadd i en skoleskyting på skolen Price Middle School i Atlanta i Georgia i USA i dag.

Blant de sårede er en 14 år gammel elev, melder Fox News.

Han skal ha blitt fraktet til sykehus, og er skutt i hodet, skriver AP.

Tilstanden hans er foreløpig ukjent.

Elev pågrepet FOX 5 melder om at en person er pågrepet etter skytingen.

Denne personen skal angivelig være elev ved skolen.

Ifølge polititalsmann Carlos Campos skal den 14 år gamle skadde gutten ha blitt funnet skutt utenfor skolen. Han skal være den eneste eleven på skolen som ble skadd, melder foxatlanta.

Lærer behandlet på stedet I tillegg skal en lærer være blant de skadde, melder FOX 5.

Læreren kal ha fått medisinsk behandling på stedet, og skal ikke ha blitt skutt.

Sperret av Skolen er nå sperret av, og foreldre har fått beskjed om at de foreløpig ikke får lov til å hente barna sine derfra.

Bare politi og skolens ansatte har på nåværende tidspunkt lov til å ta seg inn på skolens område.

Shakita Walker er mor til en åttendeklassing ved skolen. Til FOX forteller hun at hun mottok følgende sms av datteren tidligere i dag:

- Mamma, noen skyter og noen er skutt.

Dagbladet følger saken.