14-åringen Villemo får massiv støtte etter mobbeinnlegg

Tok et oppgjør med mobbekulturen på Facebook.

LEI MOBBING: 14 år gamle Villemo Hatland var lei all mobbingen, og skrev i helga et innlegg på Facebook. Nå har hun fått massiv støtte hos folk i alle aldre. Foto: Privat
LEI MOBBING: 14 år gamle Villemo Hatland var lei all mobbingen, og skrev i helga et innlegg på Facebook. Nå har hun fått massiv støtte hos folk i alle aldre. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I flere år har 14 år gamle Villemo Hatland blitt utsatt for mobbing på skolen. I helga valgte 14-åringen å skrive et innlegg på sin Facebook-side der hun tok et oppgjør med mobbekulturen og delte sine tanker om hvordan det er å være usynlig.

Innlegget har i skrivende stund blitt delt mer enn 1000 ganger og flere voksne og unge viser sin støtte gjennom å kommentere innlegget.

• Les innlegget på vår debattside

Villemo sier til Dagbladet at hun er overrasket over den store responsen hun har fått.

- Det er helt utrolig. Jeg trodde ikke det skulle komme så mye. Det er kjempebra, sier hun.

Elisabeth Hatland er moren til Villemo. Hun forteller at hun og resten av familien er glade for at innlegget har skapt så mye oppmerksomhet. Hun sier det er fantastisk å se at dattera har mottatt så mye støtte og positivt tilbakemeldinger.

- Å se at dette innlegget gjorde Villemo så mye godt, er helt fantastisk. Hun er helt lamslått og gjør sitt beste for å svare alle som kommenterer, sier Elisabeth til Dagbladet.

Det kom naturlig Villemo sier hun skrev innlegget fordi hun var lei og ikke orket mer mobbing. Selve innlegget tok ett par timer å skrive, men Villemo sier at mye av innholdet kom av seg selv. Før hun la det ut var hun nervøs for hva slags tilbakemeldinger hun kom til å få.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer