14-åringene har vært forsvunnet på havet i ni måneder. Nye bilder ryster familiene

Båten ble funnet av det norske skipet «Edda Fjord». Forsvinningene fortsatt et mysterium.

FORSVANT: Den 25. juli i fjor la de to 14-åringene Austin Stephanos og Perry Cohen ut fra Jupiter Inlet i Florida for å fiske. De ble aldri sett igjen. Foto: AFP PHOTO / HANDOUT / US COAST GUARD / NTB Scanpix
FORSVANT: Den 25. juli i fjor la de to 14-åringene Austin Stephanos og Perry Cohen ut fra Jupiter Inlet i Florida for å fiske. De ble aldri sett igjen. Foto: AFP PHOTO / HANDOUT / US COAST GUARD / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den 25. juli i fjor la de to 14-åringene Austin Stephanos og Perry Cohen ut fra Jupiter Inlet i Florida for å fiske. Siden har ingen sett dem.

Søket etter de to guttene foregikk i lengre tid, og fikk bred dekning i en rekke internasjonale medier, men letingen ble til slutt avsluttet uten resultater og uten at familiene fikk svar på hva som skjedde.

Men i forrige uke fikk familiene et etterlengtet håp. Om lag ni måneder etter forsvinningen ble båten funnet av det norske laste- og supplyskipet Edda Fjord omlag 16 mil utenfor kysten av Bermuda.

Teorien har vært at båten deres kantret under en storm, men nye bilder av båten har satt i gang spekulasjonene om at det kan være noe kriminelt bak forsvinningen, melder blant annet nettavisa Inquistr.

Knappene var slått av Det er spesielt bildet av tenningsknapp og bryteren på båtens batteri som vekker oppsikt. På bildet, som den norske besetningen på Edda fjord har tatt, kan man se at begge er av.

Både tenningsknappen og batteribryteren skal være svært vanskelig å nå når båten er på vannet, og enda vanskeligere hvis båten er midt i en storm.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer