Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

14 omkom da buss med ishockeylag kolliderte i Canada

Det var 28 personer om bord i bussen til The Humboldt Broncos, og 14 av dem er bekreftet omkommet, blant dem sjåføren.

ULYKKE: Redningsmannskaper stenger veien hvor ulykken skjedde, i nærheten av Nipawin i Canada. 14 mennesker omkom og flere ble skadet. Foto: THE CANADIAN PRESS/Matt Smith
ULYKKE: Redningsmannskaper stenger veien hvor ulykken skjedde, i nærheten av Nipawin i Canada. 14 mennesker omkom og flere ble skadet. Foto: THE CANADIAN PRESS/Matt Smith Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

14 har mistet livet og like mange er sendt til sykehus etter at bussen med juniorlaget til en canadisk ishockeyklubb kolliderte med en lastebil.

Ulykken fant sted på hovedveien nord for Tisdale i Saskatchewan-provinsen fredag kveld, opplyser canadisk politi.

Det var 28 personer om bord i bussen til The Humboldt Broncos, og 14 av dem er bekreftet omkommet, blant dem sjåføren. De øvrige 14 er sendt til sykehus med skader, og tilstanden til tre av dem betegnes som kritisk, melder BBC.

Statsminister Justin Trudeau kondolerer i en Twitter-melding etter ulykken.

- Jeg kan ikke forestille meg hva disse foreldrene nå gjennomgår og føler med alle som er rammet av denne forferdelige tragedien, både i Humboldt og ellers, skriver Trudeau.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!