Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

14 personer siktet i stor narkosak i Agder

De fleste er varetektsfengslet, siktet for grov narkotikavirksomhet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet mener å ha slått ut et kriminelt nettverk som har drevet med omfattende narkotikavirksomhet i Agder.

Til sammen er 14 personer pågrepet i saken. De fleste av dem sitter nå varetektsfengslet, siktet for grov narkotikavirksomhet. Alle har bakgrunn fra Balkan, skriver Fædrelandsvennen.

I en pressemelding skriver politiet at de har gjort beslag av hasj, amfetamin og kokain til en gateverdi på cirka 15 millioner kroner, og at det ikke er gjort narkotikabeslag av denne størrelsen i Agder tidligere.

Saken begynte å rulle da politiet etterforsket to personer som har vært mistenkt for å drive med storstilt innførsel og distribusjon av narkotika på Sørlandet.

- I denne saken har vi hatt fokus på bakmenn. Vi har ikke brukt ressurser på å kartlegge eller ramme mindre omsettere av narkotika i distriktet, sier Thor Atle Pedersen, som leder avsnittet for organisert kriminalitet i Agder politidistrikt.

Han sier det har vært et samarbeid med flere politidistrikter, deriblant Oslo, Sør-Vest og Øst politidistrikt og Kripos. Også utenlandske politimyndigheter har vært involvert i etterforskningen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling