14 personer tatt i Tyskland

Kidnapperne sperret Pascal (5) inne på en pub. Der ble han sexmisbrukt, solgt til andre pedofile og så drept.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet vil nå sikte ni menn og fem kvinner for drapet på Pascal Z. Pascal forsvant sporløst 30. september 2001, sist sett utenfor sitt eget hjem, skriver Aftonbladet.

To av mennene har status som mistenkt - for flere tilfeller av seksuelt misbruk av mindreårige. Syv av mennene er i alderen 35 - 60 år, kvinnene mellom 38 - 50 år gamle.

Solgt til pedofile

Flere av de pågrepne erkjente i går å stå bak drapet på lille Pascal. De har forklart at de holdt Pascal hans syv år gamle kamerat innesperret i et lite rom i tilslutning til puben Tosca-Klause i Saarbrücken i Vest-Tyskland. Her, i det mørke rommet på knappe én ganger én meter, satt barna mens folket drakk øl og koste seg i puben. Siden ble de hentet frem og seksuelt misbrukt av kidnapperne og solgt til andre pedofile gjester. Småbarna skal ha blitt filmet og fotografert under overgrepene. Så drepte de Pascal.

Begynte med egen fostersønn

Puben, som betegnes som en typisk jernbanekneipe, ligger kun 100 meter fra Pascals hjem. Den kvinnlige innehaveren av kaféen, Christa W. (50), er en av de antatte hovedpersonene bak ugjerningene. Hun skal tidligere ha arbeidet for kommunen, hvor hun tok hånd om ett av barna hun nå er mistenkt for å ha holdt fanget og misbrukt.

Ifølge tyske Bild Zeitung skal hennes eget fosterbarn (7) ha vært første sexoffer i saken.

Pascal og syvåringen var bestevenner. I 2001 plasserte myndighetene syvåringen hos nye fosterforeldre i en annen by, på grunn av mistanke om omsorgssvikt. En knapp måned senere forsvant Pascal.

I likhet med flere andre av de involverte kvinnene, skal Christa selv ha solgt sex fra kneipa.

Flere av barna skal ha blitt holdt fanget i puben over lengre tid, mens Pascal ifølge kidnapperne ble drept samme dag som han forsvant.

Politiet frykter at flere barn er involvert i overgrepene.

DREPT: Pascal Z. (5) ble sist sett utenfor sitt hjem for halvannet år siden. Politiet har lett etter femåringen i Tyskland og Frankrike, men har stått uten spor. Ikke før i går fikk de vite deler av den groteske sannheten bak forsvinningen.