Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

14 sivile drept under sykhus-bombing i Aleppo

Melder Leger Uten Grenser.

BOMBET SYKEHUS: ifølge Leger Uten Grenser ble 14 pasienter og sykehuspersonell drept under nattens bombing mot et sykehus i Aleppo i Syria. Foto: AFP
BOMBET SYKEHUS: ifølge Leger Uten Grenser ble 14 pasienter og sykehuspersonell drept under nattens bombing mot et sykehus i Aleppo i Syria. Foto: AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): 14 pasienter og sykehuspersonell ble drept i natt i et luftangrep utført av det syriske regimet og det russiske flyvåpenet mot et sykehus i en opprørskontrollert del av Aleppo i Nord-Syria, skriver Sky News. Sykehuset er støttet av Leger Uten Grenser.

Angrepene skal ha vært rettet mot al-Quds sykehus, og et bolighus like ved, i bydelen al-Sukkari øst i Aleppo. Minst 27 mennesker er drept, blant annet en tannlege og fem medlemmer av samme familie.

I tillegg skal den eneste barnelegen i området, som er kontrollert av opprørere, ha blitt drept i luftangrepene.

I går kveld ble det også  meldt om minst tolv drepte i luftangrep og kamper i Aleppo. Statlige medier anklaget al-Qaidas Syria-fløy Jabhat al-Nusra for å ha drept sju mennesker med raketter i flere deler av byen.

Det såkalte Syrisk sivilforsvar, som også går under navnet Hvite hjelmer, meldte samtidig at sivile var drept i to ulike nabolag i Aleppo.

Hele Norges coronakart