MYE POLITI: Både sivilt politi med blant annet narkohunder og ordinære patruljer er tilstede under hele Hovefestivalen, her under en aksjon i fjor. Arkivfoto: LARS EIVIND BONES
MYE POLITI: Både sivilt politi med blant annet narkohunder og ordinære patruljer er tilstede under hele Hovefestivalen, her under en aksjon i fjor. Arkivfoto: LARS EIVIND BONESVis mer

14 tatt for skalldyr-tyveri på Hove

Stjal nok indrefilet, pils og kongekrabbe til å starte egen festival.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| 14 menn fra Østlandet er pågrepet på Hovefestivalen etter at kjøtt, skalldyr, øl og DJ-utstyr ble stjålet natt til tirsdag.

Mattyveriet skjedde fra kokk Sigmund Roses restaurant på festivalområdet på Tromøya utenfor Arendal der festivalen pågår denne uka. De 14 ble pågrepet etter at vaktselskapet på festivalen kunne påvise hvor de oppholdt seg, skriver Agderposten.

Sju kasser øl, 15 kilo indrefilet, 14 kilo entrecôte, 7 kilo kongekrabbe og ti hummer ble funnet av politiet. Også DJ-utstyr til en verdi av 40.000 kroner dukket opp. De 14 personene som er pågrepet er alle menn i 20-årsalderen fra østlandsområdet. De satt onsdag formiddag i arrest i påvente av avhør. I tillegg til mattyveriet er 18 personer tatt for bruk og besittelse av narkotika, i hovedsak hasj og marihuana, på festivalen. 28 er anmeldt for bruk av falsk legitimasjon, skriver avisen. Fire personer er også anmeldt for vold, to av dem for vold mot vakter på festivalen.

(NTB)